Burendag Park Reehorst 2021 Met elkaar en voor elkaar

16 september 2021 om 23:26 Lokaal Deel je nieuws

Park Reehorst doet mee aan de landelijke viering Burendag 2021. 

Nu het project Park Reehorst onlangs is afgerond, is het wat ons buurtbewoners betreft nu tijd voor een gezellig samenzijn om het mooie resultaat van onze nieuwe woonwijk te vieren. 

De voorbereidingen voor een afwisselend programma voor deze middag zijn in volle gang en verschillende organisaties en bedrijven dragen hun steentje hier aan bij. Hoe en wat precies blijft op sommige onderdelen nog even een verrassing!  De organisatie hoopt dat het elkaar beter leren kennen bij zal dragen aan het samen creëren van kansen en het vergroten van de leefbaarheid en de sociale veiligheid in de wijk.

Deze Burendag is een initiatief voor en door buurtbewoners en wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteunende organisaties zoals NMG Wonen, Malkander, Sportservice Ede, Gemeente Ede, Politie Ede, Brandweer Ede, Multicopy Ede, Boels Ede, Aannemersbedrijf Roseboom B.V. Ede, Jump XL by Boaz, Wijkplatform Maandereng, Cultura, AH XL, ACV Ede, Zwembad de Peppel, Pannenkoekenboerderij De Langenberg, Kinderboerderij De Proosdij, Namec, Jumbo Hoog Maanen, Plus Bennekom, BHV Support Ede, Marokkaans Restaurant Ima (tevens buurtbewoners) en vele anderen.  Het evenement is helaas besloten tot maximaal 100 personen als gevolg van de geldende maatregelen op het moment dat de vergunning verleend werd en er wordt gebruik gemaakt van een corona-protocol conform de laatste ontwikkelingen.

We hopen dat het samen vieren van Burendag 2021 het startsein zal zijn voor veel mooie ontmoetingen en initiatieven in de wijk!

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie