Nieuwe tribune Blauw Geel '55
Nieuwe tribune Blauw Geel '55 TAS Stadionreclame

Vernieuwde tribune Blauw Geel ‘55 mogelijk gemaakt door leden en sponsoren

19 september 2021 om 11:26 Sport Deel je nieuws

Woensdag 1 september zijn alle reclamehouders gemonteerd op de gloednieuwe Blauwe & Gele tribunestoelen en daarmee is de vernieuwde tribune op Sportpark Peppelensteeg klaar. 

Deze nieuwe tribune is tot stand gekomen door een heuse ‘stoeltjesactie’ en dat werd een ongekend succes. Alle leden, sponsoren en andere enthousiastelingen kregen de mogelijkheid één of meerdere tribunestoelen te adopteren. Als tegenprestatie heeft elke sponsor een reclame-uiting in de vorm van het bedrijfslogo op de voorzijde van het tribunestoeltje. Leden hebben hun eigen ‘gekozen’ naam op de stoel.

Binnen vijf weken waren alle 158 tribunestoelen geadopteerd. Hoezo clubliefde?! ‘’Het is fantastisch om te zien hoe snel alles uitverkocht was en hoe enthousiast de reacties waren en zijn’’, aldus Jorian Lammers van Blauw Geel ‘55. ‘’Naast dat het natuurlijk ontzettend leuk is om jouw eigen (bedrijfs)naam op een tribunestoel te zien shinen, heeft iedereen bijgedragen aan het realiseren van de vernieuwde tribune. Een tribune waar wij met z’n allen trots op mogen zijn. Het geeft eens te meer aan hoe hecht en betrokken iedereen is. Een echte familieclub!’’

De vernieuwde tribune is mogelijk gemaakt door de samenwerking met TAS Stadionreclame  Eigenaar Bjorn de Vries is al sinds 2014 actief en heeft al veel amateurverenigingen geholpen met hun tribune. Momenteel zijn ze ook aan de slag bij SC Heerenveen en hopen ze dit verder uit te bouwen in de toekomst. TAS Stadionreclame verzorgde de logohouders, de montage en samen met Clubplan de complete campagne voor de verkoop van de stoelen, die zijn geleverd door W&H Sports.

Initiatiefnemers Bjorn de Vries & Jorian Lammers
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie