Groene Burendag 2019
Groene Burendag 2019 KenHem Community

Beter een groene buur…

19 september 2021 om 19:25 Lokaal Deel je nieuws

Met het zonnetje op je rug en een fris briesje in je gezicht eindelijk eens kennismaken met die achterburen die altijd zo vriendelijk gedag zeggen? Lekker bijkletsen met een oude bekende en het verhaal horen van die dame met de hond die iedere ochtend om stipt zeven uur langs je huis wandelt? En dat terwijl de kids heerlijk spelen en knutselen? Spreekt het je aan? Kom dan binnenkort naar de Burendag in Ede Kernhem!

Op zaterdag 25 september tussen 11:00 en 14:00 uur vindt de Groene Burendag in de Edese Wijk Kernhem plaats. Het grote grasveld naast Winkelcentrum Parkweide wordt die dag omgetoverd tot een groene en gezellige markt met diverse regionale aanbieders.

Deze Burendag wordt georganiseerd voor en door Kernhemmers, maar andere geinteresseerden zijn uiteraard ook welkom. Het grote grasveld biedt voldoende ruimte om diverse lokale ondernemers met een groen tintje te presenteren. De marktkramen worden bezet door onder andere Bijenhoudersvereniging Veluwezoom Ede, IVN, Steenbreek, Alles op Groen, De Wilde Peen, In Goede Aarde en Valleilam.

Uiteraard zijn er ook activiteiten voor de kleintjes, zodat zij zich kunnen vermaken terwijl hun ouders kunnen kennismaken en verbinden met andere wijkbewoners.

Enthousiaste organisator Arienne Oortwijn: “Vorig jaar lukte het helaas niet om binnen de maatregelen een evenement te organiseren, dat maakt het dubbel leuk dat het dit jaar wèl kan! Dit is weer een van de eerste echte activiteiten voor de wijk die sinds het begin van de Coronapandemie die georganiseerd wordt”.

Heb je zin in een uitje in de buitenlucht en wil je kennismaken met diverse ondernemers, maar bovenal met de buren? Kom dan op zaterdag 25 september naar het grasveld naast Winkelcentrum Parkweide!

Groene Burendag 2019
Groene Burendag 2019
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie