Stafworp voor Alissa Aben
Stafworp voor Alissa Aben pr ckv reehorst

Overwinning na spannende eindfase voor ckv Reehorst’45

26 september 2021 om 12:30 Korfbal Deel je nieuws

In een zeer spannende wedstrijd weet Reehorst in de laatste minuten met 17-16 te winnen van Madjoe.

Na de nederlaag van vorige week was de ploeg uit Ede gebrand op een overwinning. Madjoe had zijn eerste twee wedstrijden gewonnen en dus beloofde het een leuke wedstrijd te worden.

De eerste helft ging redelijk gelijk op. Telkens als Reehorst een gaatje leek te slaan counterde de ploeg uit Rijnsburg, wat resulteerde in een 8-6 ruststand.

De tweede helft liet een zelfde beeld zien. Hierdoor eindigde het in een spannende slotfase. Hierin was Reehorst de gelukkigste door vlak voor tijd de winnende treffer aan te tekenen. Eenzelfde scenario tekende zich ook al af bij de wedstrijd tussen beide reserveploegen.

Deze winstpartij smaakt naar meer. Volgende week kan dit vervolg worden gegeven als de selectie op bezoek gaat in Huizen. Om 15.00 uur start de wedstrijd. Publiek is weer van harte welkom om aan te moedigen op jacht naar de overwinning!