Op de Frans Halslaan reden een auto en een scooter tegen elkaar
Op de Frans Halslaan reden een auto en een scooter tegen elkaar @tedxmedia

Hulpdiensten druk met aanrijdingen in Ede

28 september 2021 om 13:43 Ongeval

EDE Het was ‘spitsuur’ met aanrijdingen in Ede dinsdagmiddag. Binnen betrekkelijk korte tijd vonden er twee aanrijdingen plaats waarbij de hulp van politie en ambulancedienst gewenst was. In beide gevallen vielen de verwondingen uiteindelijk mee.

Het eerst ongeval vond plaats op de rotonde tussen de Rembrandtlaan en de Frans Halslaan in Ede. Een scooter met daarop een meisje en een jongen werd aangereden door een auto. Beide opzittenden raakten daarbij gewond en zijn uiteindelijk ter controle op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gegaan. De scooter reed op het fietspad, komende vanaf de Stadspoort. De auto kwam vanaf de Rembrandtlaan. Waardoor de automobiliste de scooter over het hoofd zag, is niet bekend.

Even later botste twee fietssters tegen elkaar op de Bovenbuurtweg in Ede. Eén van de twee meisjes raakte hierbij gewond. Zij liep onder meer een pijnlijke heup op en werd onderzocht in een ambulance, maar hoefde niet door het personeel naar het ziekenhuis vervoerd te worden. Haar vader kwam haar even later ophalen. 

Afbeelding
Op de Bovenbuurtweg vond een aanrijding tussen twee fietssters plaats
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie