De medewerkers van Regiobank in Lunteren.
De medewerkers van Regiobank in Lunteren. RegioBank

Kinderspaarweken bij RegioBank

29 september 2021 om 13:00 Zakelijk

LUNTEREN Het is belangrijk om kinderen al vroeg te leren omgaan met geld. Daarom beloont RegioBank kinderen die sparen tijdens de jaarlijkse Kinderspaarweken. Bij DBA advies | Zelfstandig Adviseur van RegioBank is het de hele maand oktober een feest voor kinderen. 

Het kantoor in Lunteren heeft een kasfunctie en voor de kinderen wordt het extra leuk wanneer ze hun spaarpotje komen legen. Wanneer er geld wordt gestort op de RegioBank jeugdrekening van het kind, mag hij of zij een leuk cadeautje uitkiezen. Ook kinderen die nog geen rekening hebben, zijn van harte welkom. Ouders en kinderen krijgen informatie over de kinderrekening JongWijs en de Zilvervloot spaarrekening. Een afspraak maken is niet nodig. Iedereen kan gewoon binnenlopen om een rekening te openen.

VERSTANDIG SPAREN JongWijs is een financieel pakket voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Een spaar- en betaalrekening mét jaarlijks leuke geldtips en weetjes. Bij JongWijs krijgen ook de ouders jaarlijks interessante informatie en praktische tips. Aan het JongWijs pakket en het contant storten zijn geen kosten verbonden.

JongWijs begint met een spaarrekening. Vanaf 8 jaar komt daar een betaalrekening bij en met toestemming van de ouders ook een Jeugdpas met Internet Bankieren en Mobiel Bankieren. ,,Dit kan, maar hoeft dus niet. Ouders mogen dit bij ons aanvragen wanneer hun kind hier aan toe is. Voor het openen van een rekening is een geldig legitimatiebewijs van de ouders en een legitimatie of zorgpas van het kind nodig.”

De Zilvervloot is voor vele bekende jeugdspaarrekening. Hiermee kan een bonusrente gespaard worden van maximaal 10%. Helaas wordt dit binnenkort verlaagd naar maximaal 1%. Tot eind oktober aanstaande kan de Zilvervloot rekening nog geopend worden onder de huidige voorwaarden en er maximaal 10% bonusrente worden gespaard. De Zilvervloot is in combinatie met het JongWijs pakket een goede financiële start voor het kind. Belangstellenden zijn welkom op het kantoor aan de Oranjestraat 6 in Lunteren.

Deze advertorial wordt u aangeboden door RegioBank. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie