lunch in de natuur bij de school
lunch in de natuur bij de school P.Kaizer

Leerkrachten gezocht onderwijs hooggevoeligen – infoavond 12 juni

1 juni 2018 om 00:53 lokaal Deel je nieuws

IBBO (Ik Ben Bewust Onderwijs) is erkend spiritueel onderwijs voor kinderen en jongeren van 4 tot 18+ jaar. De school IBBO Barnsteen draait voor het tweede jaar en is gevestigd in het bos achter het station Ede-Wageningen aan de Horalaan 5 in Ede (terrein Karakter-gebouw 6). Vanuit de ouders en de kinderen is er veel vraag naar dit soort onderwijs.

Deze kleinschalige school is dringend op zoek naar begeleiders met Pabo of met een onderwijsbevoegdheid, met name voor de vakken Nederlands, Engels, Wiskunde en Maatschappijleer. Ook andere vrijwillige begeleiders zijn van harte welkom. Op dinsdag 12 juni is er van 20-22 uur een informatieavond voor begeleiders met interesse. Graag vooraf opgeven. Ook geïnteresseerde ouders zijn die avond welkom.

IBBO Barnsteen is een school die uitgaat van de behoeftes van het kind, vaak hooggevoelige kinderen. Individuele aanpak en onderwijs op maat staan centraal. IBBO gaat uit van de passie en talenten van elk kind; ieder kind heeft recht op aandacht, liefde en begeleiding. Om het schoolgeld bij deze particuliere school laag te kunnen houden, stellen de begeleiders hun unieke bijdrage aan de school en de stichting geheel op vrijwillige basis ter beschikking. Ze werken vanuit hart en ziel in een veilige, liefdevolle, open en respectvolle omgeving en krijgen er veel voor terug! Het is mogelijk om je voor enkele uren, een dagdeel of meerdere dagdelen aan te melden. Ben je gepensioneerd, stagiair, vervanger, gepassioneerd docent en wil je genieten van en/of ervaring opdoen in deze nieuwe vorm van onderwijs? Je bent van harte welkom.

De eerstvolgende informatiebijeenkomsten zijn als volgt:

Dinsdagavond 12 juni informatiebijeenkomst 20-22 uur

Woensdagmiddag 11 juli inloopmiddag 14-15.30 uur

Meer informatie op  www.ibbo.eu of via  www.facebook.com/ibbobarnsteen  of www.bewustede.nl

Neem voor aanmelding of meer informatie contact op met Petra Kaizer via barnsteen@ibbo.euof 0318-623319. Je ontvangt dan een routebeschrijving.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie