Debby Kolkman, in een van de vergaderkamers van haar bedrijf: Business Point  de Vallei
Debby Kolkman, in een van de vergaderkamers van haar bedrijf: Business Point de Vallei Wout Schotsman

Bouwstede wordt Businesspoint de Vallei

6 oktober 2021 om 15:00 Zakelijk

EDE Debby Kolkman vindt het belangrijk hoe haar onderneming heet.  What’s in a name? Als dat maar geen misverstand is. De naam en het product samen zeggen wel iets. Zoals Expeditiebedrijf ‘Van hier naar daar’ of Slagerij ‘Uitgebeend’. Dus wat doe je als je kantoorruimte verhuurt en je bedrijf heet Ondernemerscentrum Bouwstede? Je naam veranderen natuurlijk. Want je wilt in het telefoonboek niet gevonden worden als een bouwonderneming.

Kolkman werd tijdens een verkoopgesprek gevraagd of ze wilde komen werken. Gevraagd worden is een comfortabel uitgangspunt voor meer. Zo kwam ze in de verhuur van kantoorruimtes. Sterker nog, ze maakte er haar eigen bedrijf van: ze huurde een vleugel van het pand Galvanistraat 1 (tegenover het kantoor van de RABO) en leidt er nu haar eigen bedrijf Businesspoint de Vallei, tot 1 oktober Bouwstede geheten.

MULTITASKEN We praten met elkaar terwijl ze invalt bij de balie van het kantorencentrum. Bewonderend zie ik dat ze kennelijk iedere huurder persoon kent, hoe ze bezoekers aankondigt en zo nu en dan een vraag beantwoordt of vrolijk ‘Tot morgen!’ roept. Complimenteus zeg ik: ,,Zo te zien ben je de moederkloek van het bedrijf.” 

Even aarzelt ze en dan lacht ze: ,,Ja, dat is wel een beetje zo, maar dan met het hele team. Wij doen ons best om te zorgen dat de huurders zich hier thuis voelen, binnen de ‘familie’ Businesspoint.” Dan gaat ze verder: ,,Thuis is dat ook zo. Ik ben gek op mijn koppeltje kippen. Ik heb ze als kuikens gekregen. Er zit een lief haantje bij, kijk maar!” Op de foto staat een haan die zich kennelijk heel comfortabel voelt op haar schouder. Leuk, maar dan wil ik als trotse overgrootvader een filmpje van de eerste stapjes van mijn achterkleindochter laten zien. Schattig! Dan gauw terug aan het werk.

TROTS Met haar bedrijf Businesspoint de Vallei, verhuurt ze kantoorruimtes en vergaderkamers en je kunt er van 12 tot 14 uur lunchen in de Business Lounge. Ze heeft gewoonlijk een bezettingsgraad van zo rond de 85%. Het is een komen en gaan van huurders. Dat heeft ook te maken met de flexibele huurcontracten. Zo nu en dan vertrekken er huurders die een eigen gebouw neerzetten. Dat vindt ze dan wel spijtig, maar ze is er ook wel een beetje trots op dat de huurder goed heeft kunnen functioneren binnen het Businesspoint en dat zij er daardoor indirect aan heeft kunnen bijdragen dat het bedrijf van de huurder zo is gegroeid naar een andere fase van het bestaan.

HOE Haar huurders biedt ze goede bereikbaarheid, ruim parkeren, 24/7 toegang, service via receptie, secretariële ondersteuning, lunchen, een kerstlunch enz. De grap van ‘moederkloek’ bevat een flinke portie waarheid.

Deze advertorial wordt u aangeboden door Businesspoint de Vallei. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie