Team Wilhelm Makelaars
Team Wilhelm Makelaars Arjan van Bruggen

Buitenstate Award voor Wilhelm Makelaars

6 oktober 2021 om 12:18 Zakelijk Deel je nieuws

Wilhelm Makelaars met kantoor in Ede heeft de landelijke Buitenstate Award 2021 in ontvangst mogen nemen. Deze prijs wordt elk jaar uitgereikt aan de deelnemer die een innovatieve bijdrage levert aan het NVM-samenwerkingsverband Buitenstate. 
Buitenstate Makelaars zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van bijzonder onroerend goed zoals; (monumentale)woonboerderijen, landhuizen, paardenobjecten en andere vrijstaande woningen in het buitengebied. 

“We vinden dat Wilhelm Makelaars met het team een innovatieve bijdrage aan Buitenstate levert. Het bedrijf weet met een proactieve en innovatieve houding in te spelen op de huidige situatie op de woningmarkt. Er is een grote vraag naar landelijke objecten. Maar het aanbod is beperkt. Maurijn van den Berg en zijn team helpen onze zoekers op weg.”, vertelt Linda Huisman, formulemanager van Buitenstate. Op de jaarlijkse Buitenstate bijeenkomst kreeg Maurijn van den Berg de Award uitgereikt.  

“ We zijn erg blij en vereerd dat we deze Award hebben gewonnen! Samen met mijn team in Ede werken we iedere dag met veel plezier voor onze klanten. We proberen de klant zoveel mogelijk te ontzorgen en te helpen. Een proactieve en meedenkende houding is daar erg belangrijk bij. De klant staat centraal. Het winnen van de Buitenstate Award voelt daarom als een mooie erkenning voor de manier waarop wij onze verkoop- een aankoopdienstverlening inrichten. De aansluiting bij de Buitenstate formule in 2019 sluit goed aan bij de visie van Wilhelm Makelaars en is een echte meerwaarde voor onze dienstverlening. Door onze kennis te delen onderscheiden we ons echt bij onze klanten. Vooral paardenliefhebbers, zowel (ver-)kopers als zoekers voor paardenobjecten, bereiken en bedienen we met Buitenstate beter. Natuurlijk inspireert het teamwork en de kruisbestuiving tussen de Buitenstate makelaars in het land ons enorm. Kennis met elkaar delen werkt!”, vertelt Maurijn van den Berg enthousiast. 


Over Buitenstate.

Bij de aan- of verkoop van een woning in het buitengebied spelen veel factoren mee, de bemiddeling gaat hier verder dan bij een ‘doorsnee’ woning. Buitenstate is het aanspreekpunt voor vragen bij wijzigingen in wet- en regelgeving, mogelijkheden inzake de plattelandswoning en het benutten van subsidies als een ruimte-voor-ruimte regeling.  De komende twee jaren verwacht het samenwerkingsverband een landelijke dekking te krijgen en naar een maximum aantal van 40 kantoren te kunnen groeien. 

Maurijn van den Berg
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie