Alice Barendregt (archieffoto) won net als haar teammaatjes Maarten Loeve en Yorick Schurink twee partijen.
Alice Barendregt (archieffoto) won net als haar teammaatjes Maarten Loeve en Yorick Schurink twee partijen. Eip Janssen

BIT.NL wint nipt en blijft koploper

17 oktober 2021 om 12:47 Tafeltennis

EDE BIT.NL heeft de uitwedstrijd bij Buitenpost met 4-6 gewonnen.

door Eip Janssen

Na deze zege blijven de Edese tafeltennissers koploper in de tweede divisie. In Buitenpost zette Maarten Loeve BIT.NL op een 0-1 voorsprong. 

Ook Alice Barendregt won haar enkelspel, maar zag Yorick Schurink en het dubbelspel verloren gaan. Schurink tegen de sterke ex-eredivisiespeler Peter Verweij pas nipt in de vijfde game met 12-10 winnen. Nadat ook Maarten Loeve van de sterkste thuisspeler (Verweij) had verloren leken er donkere wolken boven de Edese aspiraties te komen drijven. Maar het BIT.NL team herstelde zich en zette met goed spel de eindstand op 4-6. Maarten Loeve (die zijn laatste tegenstander Johan Bosma in drie games slechts negen punten gunde) en Yorick Schurink zelfs in straight games. 

De stand in de tweede divisie is: BIT.NL 31 punten gevolgd door VTV (N) met 30 punten en Tempo-Team 3 met 28 punten. Dit trio lijkt de titelrace te gaan uitmaken. VTV (N) is op zaterdagmiddag 30 oktober de eerste tegenstander voor het sterke BIT.NL team. Een titelkraker van jewelste waar het Edese tafeltennispubliek zeker aan zijn of haar trekken zal komen. 

Deze wedstrijd wordt gespeeld in de eigen BIT.NL hal aan de Langenkampweg. De aanvang is 14.00 uur en de entree gratis.

Alle sportverhalen helemaal lezen? Word lid van Ede Stad.nl Premium via edestad.nl/premium.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie