Afbeelding
Theo Beumer

DVO/Accountor start zaalcompetitie thuis tegen TOP/LITTA

15 oktober 2021 om 23:18 Korfbal

BENNEKOM De KNKV maakte vrijdag het programma bekend voor de Korfbal League. DVO/Accountor, in poule B ingedeeld, begint op 20 november in de eigen hal tegen TOP/LITTA uit Sassenheim.

door Eip Janssen

Een week later op 27 november staat de eerste uitwedstrijd tegen DOS ’46 uit Nijeveen op het programma. Daarna volgen op 4 december GG/IJskoud de Beste uit Wormer, op 11 december komt favoriet in deze poule PKCC/Vertom op bezoek, 18 december is de streekderby bij Oost-Arnhem, 8 januari begint het returnprogramma bij TOP/LITTA, 15 januari komt DOS’49 naar Bennekom, 22 januari GG/IJskoud de Beste, 29 januari de topper bij PKC/Vertom en de streekderby op 5 februari tegen Oost-Arnhem in Bennekom sluit de poulefase af.

In de tweede fase worden de nummers 1,2 en 3 uit poule A en B tegen elkaar geplaatst in poule C. De resultaten uit de eerste poulefase worden daarin meegenomen. Tegen de drie teams waar nog niet tegen is gespeeld wordt een thuis- en uitwedstrijd gespeeld. De nummers 1 tot en met 4 plaatsen zich voor de play-offs (best of three). De winnaars van beide series spelen de Korfbal League finale in Ahoy (Rotterdam).

Mocht DVO/Accountor zich niet plaatsen voor poule C moet het even afwachten hoe poule D wordt afgewerkt. Het bondsbestuur moet daarover nog een besluit nemen.

Alle sportverhalen helemaal lezen? Word lid van Ede Stad.nl Premium via edestad.nl/premium.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie