Afbeelding
Bdumedia

Uitzending Opsporing Verzocht over autobranden in Veldhuizen levert verschillende tips op

27 oktober 2021 om 18:11 Brand

EDE Er zijn sinds de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdagavond negen tips binnengekomen over de autobranden in de wijk Veldhuizen. Een deel van deze uitzending was gewijd aan de nacht van maandag 13 op dinsdag 14 september, waarin maar liefst twintig auto’s in vlammen op gingen. De recherche gaat met de tips aan de slag, laat de politie Gelderland woensdag weten. 

In het televisieprogramma kwamen ook slachtoffers en burgemeester René Verhulst aan het woord. Verhulst deed een dringende oproep aan Edenaren om informatie te delen: ,,Alleen kunnen we dit niet oplossen, samen hopelijk wel.”

Lees hier meer over de autobranden en/of bekijk de beelden van Opsporing Verzocht terug.

De autobranden hebben tot veel onrust onder de inwoners geleid. Daarnaast zijn veel bewoners, uit angst voor represailles, terughoudend om te getuigen. De politie benadrukt dat het ook mogelijk is om vertrouwelijk informatie te delen door te bellen met het Team Nationale Inlichtingen of anoniem via Meld Misdaad Anoniem.

Wie weet meer over de daders? Wie heeft meer informatie over het motief voor de brandstichtingen? Wie beschikt over beelden waarop de daders en/of de autobranden staan?

Informatie doorgeven kan bij de Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800-6070; bij Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800-7000; of bij het Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088-6617734.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie