Afbeelding
BDUmedia

Overvallers Lunteren vielen mogelijk ook meisjes lastig in de trein

11 november 2021 om 16:13 Misdaad

LUNTEREN De twee verdachten die woensdagavond werden aangehouden voor een overval in Lunteren hebben even daarvoor mogelijk twee meisjes lastig gevallen in de trein. Dat meldt de politie op basis van een eerste onderzoek. 

De overval vond woensdagavond plaats op het station in Lunteren. Mede dankzij meerdere inwoners uit het dorp zijn even later twee verdachten op heterdaad aangehouden. ,,Een groot compliment voor hen die hielpen”, aldus de politie.

De verdachten zitten op dit moment vast en worden gehoord door de recherche. Maar de politie gaat ondertussen verder met onderzoek en daarin worden meerdere getuigen gezocht. ,,In de trein die woensdagavond om 19.57 uur vanuit Ede naar Lunteren vertrok, zijn twee meisjes mogelijk lastiggevallen door de verdachten. Wij willen graag met hen in contact komen. Ben je niet lastiggevallen maar was je wel in de trein aanwezig en heb je meer informatie over de daders? Ook dan komen we graag met je in contact. Naast getuigen zijn we ook op zoek naar meer camerabeelden rondom het station en de Boslaan in Lunteren. Ben je in het bezit hiervan? Laat het ons weten”, aldus de politie.

Informatie doorgeven kan via telefoonnummer 0900-8844.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie