Hoewel bij Brink driehonderd man werken is het nog steeds van boven tot onder een technisch georiënteerd bedrijf met focus op kwaliteit.
Hoewel bij Brink driehonderd man werken is het nog steeds van boven tot onder een technisch georiënteerd bedrijf met focus op kwaliteit. Krang
Baandichtbij.nl

Altijd weer nieuwe uitdagingen bij Brink, wereldspeler om de hoek

18 november 2021 om 19:24 Economie

HARSKAMP Soms vind je wereldspelers op onverwachte plekken. Zo ook in Harskamp. Het Harskampse Brink hoort bij de top-3 van de wereld, in de markt van spuitgietmatrijzen en automatiseringsoplossingen. Voor dunwandige kunststofverpakkingen, van yoghurtemmer tot ijsbeker en van verfpot tot bloembak. Brink is totaaloplosser. De spuitgietmachine van de klant wordt compleet geïntegreerd met Brink matrijzen en automatisering. En overal ter wereld opgeleverd.

In de werkplaats bij Brink bruist het van de energie. Elke dag staat het team weer voor nieuwe uitdagingen. ,,Elk project heeft weer een andere uitdaging”, meldt Anko Klok, inmiddels ruim 4 jaar werkzaam bij Brink, als monteur bij de machinebouw. “Doordat er steeds weer nieuwe ontwikkelingen zijn verveelt mijn werk nooit.”

,,We doen het samen, ieder op zijn plek met zijn eigen verantwoordelijkheid. De details maken het verschil en iedereen denkt mee met technische verbeteringen die doorgevoerd worden. Als je dan ziet dat het systeem dan nog stabieler of sneller presteert zijn we samen trots op het eindresultaat. Wij maken er een sport van om het vandaag beter te doen dan gisteren. En morgen opnieuw.”

AANTREKKELIJKE WERKGEVER ,,Binnen Brink zijn tal van doorgroeimogelijkheden. Als jij dat wilt, wordt de lat hoger gelegd”, gaat Anko verder. “Ook de winstdelingsregeling is echt iets wat heel erg gewaardeerd wordt door iedereen. En laatst zijn we met bijna honderd collega’s wezen mountainbiken door de Veluwse bossen. Het zijn dan vaak de collega’s die dit soort activiteiten zelf organiseren en hier ook de ruimte voor krijgen, erg gaaf!”

WERELDWIJD ,,Ook ga ik soms naar klanten toe voor installaties of service. Hiervoor hebben wij een brede pool van monteurs die het leuk vinden om een aantal keer per jaar af te reizen naar landen als Australië of Zuid-Afrika of dichterbij bij naar onze Oosterburen of Griekenland. Zo maar wat voorbeelden van landen waar onze installaties draaien”, sluit Anko trots af. 

Groei jij met ons mee? Winnen is teamwork. Inmiddels doen wij dat in Harskamp met zo’n honderdvijftig collega’s. En omdat we nog steeds groeien zijn wij continu op zoek naar goede mensen. Kijk voor onze vacatures op werkenbij.brinkbv.com. Brink, Molenweg 10b in Harskamp, 0318-452500.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie