Afbeelding
Arjan van Bruggen

Edese fotograaf Arjan van Bruggen exposeert ‘Love is Love’

7 december 2021 om 10:00 Kunst

EDE De Edese fotograaf Arjan van Bruggen heeft 35 portretten gemaakt binnen het thema ‘Love is Love’ voor zijn gelijknamige expositie. Op Paarse vrijdag wordt de expositie officieel geopend door Geert Ritsema en Gabrielle Hazeleger. Vanaf zaterdag 11 december is de expositie toegankelijk voor iedereen en te zien in het oude pand van D-reizen aan De Vendelstraat 17.

Vorige week won Arjan van Bruggen de eerste prijs van de MPN Fotowedstrijd in het thema Mindfuck, beoordeeld door een internationale vakjury. Ooit won hij al de Gold Master Photographer, het hoogst haalbare binnen deze organisatie.

LOVE IS LOVE ,,Met deze expositie brengt de Edese fotograaf een belangrijk verhaal in beeld. Arjan heeft 35 indrukwekkende portretten gemaakt,’’ aldus de organisatie. Deze portretten maken zichtbaar dat iedereen zichzelf mag zijn. Arjan vraagt met deze expositie om de liefde in al zijn kleuren te accepteren in onze samenleving. ,,Het is een ode aan de liefde en een oproep voor acceptatie, omdat iedere vorm van liefde er toe doet”, aldus Arjan over ‘Love is Love’.

Love is Love is een interactieve expositie, waarbij je met een QR code ook het verhaal kan horen van de geportretteerde door middel van een audiofragment. De expositie is vanaf zaterdag 11 december 2021 tot en met zondag 30 januari 2022 te zien. Donderdag tot en met zondag van 13.00 – 17.00 uur. 

De foto waarmee Arjan de eerste prijs won bij de MPN Fotowedstrijd
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie