Afbeelding
Photo by Colin Lloyd on Unsplash

De optiek van nu

8 december 2021 om 15:26 Partnercontent

Heb je last van slecht zicht? Dan ben je vast wel eens bij een optiekzaak naar binnengelopen om je ogen eens op te laten meten. In de meeste gevallen kun je het slechte zicht namelijk goed corrigeren door middel van een bril of contactlenzen.

Echter is er met de tijd nogal wat verandering in de optiek gekomen. Waar je voorheen altijd je bril en contactlenzen bij een optiekzaak kocht, zie je dat in de verkoop van deze artikelen toch een hele verandering is gekomen. Vaak bezoekt men nog steeds de opticien voor een oogmeting, alleen voor de aanschaf van een bril of voor contactlenzen doet men steeds vaker zaken op het internet.

Eigenlijk zijn alle soorten contactlenzen heel voordelig op het internet te bestellen en koopt men deze lenzen dan ook online dan zal men flink kunnen besparen. Brillen kan men tegenwoordig trouwens ook voordelig online bestellen, alleen is het altijd maar de vraag of de maat van de online bestelde bril juist is en of de bestelde bril je staat.

Contactlenzen bestellen

Heb je de juiste gegevens en weet je dus exact welke lenzen je nodig hebt en wil jij ook flink besparen op de aanschaf van lenzen? Dan kun je onder andere terecht in de webshop van Contactlenzen.net. In de webshop van Contactlenzen.net kun je namelijk terecht voor de aanschaf van verschillende soorten zachte contactlenzen zoals: daglenzen, weeklenzen en maandlenzen. Al deze soorten zijn te leveren in sferische, torische of in multifocale uitvoering. Dus heb je een cylinder nodig of heb je leesproblemen dan kies je in die gevallen voor een torische of voor een multifocale lens.

Naaste zachte lenzen kun je in de webshop van Contactlenzen.net ook lenzenvloeistof bestellen om je lenzen mee te onderhouden en je kunt er terecht voor verschillende oogzorgproducten zoals oogdruppels, oogmaskers etc.

Opticien aan huis

Een andere verandering in de optiek is dat je tegenwoordig voor de aanschaf van een bril niet meer een optiekzaak hoeft te bezoeken, maar je kunt tegenwoordig gewoon een opticien aan huis laten komen voor een oogmeting en om een bril aan te schaffen. Een mobiele opticien heeft bij het huis bezoek altijd geschikte meetapparatuur en monturen bij zich, zodat er een complete oogmeting op locatie kan plaatsvinden en men direct een mooi montuur kan uitzoeken.

De opticien aan huis is uitermate geschikt voor ouderen die niet meer zo mobiel zijn. Maar in feite kan eigenlijk iedereen gebruik maken van de opticien aan huis, ongeacht wat je leeftijd is.

De opticien aan huis kun je alleen aanvragen voor de aanschaf van een bril. Contactlenzen worden echter niet door de mobiele opticien aangemeten en deze kun je dus in dit geval online bestellen

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie