Afbeelding
Politie

Wijkagenten en burgemeester Verhulst ‘breken in’ bij Lunterse woning

8 december 2021 om 18:16 Overig

LUNTEREN De Lunterse wijkagenten, burgemeester Verhulst en twee Lunteranen hebben dinsdagavond een zogenaamde wittevoetjesactie gehouden. Met deze preventieve acties gaat de politie onaangekondigd langs woningen om te controleren of er makkelijk zou kunnen worden ingebroken. En bij één woning ging dat de 'inbrekers' dinsdag wel heel gemakkelijk af, blijkt uit een video die de agenten deelden op Instagram. 

,,We zijn wederom langs woningen gegaan, omdat wij zien dat er nog steeds woninginbraken plaatsvinden en omdat wij mensen willen attenderen op het goed afsluiten van hun woning, garage en schuur", schrijven de wijkagenten bij de video. ,,Daarom nogmaals: sluit uw woning, garage en schuur altijd goed af. Ook als u thuis bent."

Bekijk de beelden hieronder. 

De twee Lunteranen die met de burgemeester en wijkagenten op pad gingen, werden voorafgaande aan de wittevoetjesactie ook nog bedankt voor hun hulp bij een daadwerkelijke overval. ,,Dankzij hen hebben wij de twee verdachten van de overval van vier weken geleden aan kunnen houden. Bedankt voor jullie inzet mannen!" schrijven de wijkagenten bij een ander Instagrambericht.  

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie