Watertrappen met kleding
Watertrappen met kleding Hans Venendaal

GESLAAGD VOOR ZWEMDIPLOMA A & B. Bij Zwemschool “Sportschool Venendaal” - EDE

13 december 2021 om 08:57 Lokaal Deel je nieuws

Het is nog steeds een bijzonder evenement in deze corona-tijd’; Diploma-zwemmen voor kinderen. Afgelopen zaterdag was het zover.

Gelukkig kunnen door de weeks alle zwemlessen doorgaan. De zwemlessen zijn zodanig verschoven dat alles past en de kinderen door kunnen gaan met ‘lessen’. En ook de kinderen van het diploma-zwemmen hebben de laatste puntjes op de i kunnen zetten.

In deze tijd is gekozen om in besloten omgeving de afzwemgroepen kleiner te maken en zodanig invulling te geven aan het afzwemmen. Deze creatieve oplossing maakte dat er toch een vader-moeder-verzorger aanwezig kon zijn bij de zwemverrichtingen van dochter of zoon. Middels veel foto’s en video-beelden kunnen de overige familie-leden zien hoe het is gegaan.

De deelnemers/sters die afzwommen voor diploma A of diploma B waren naar het zwembad in Ede-Rietkampen  (Laan der Verenigde Naties 92-Ede) gekomen voor dit feestelijke gebeuren in Corona-tijd.  

Onder leiding van Marian Venendaal werden zij beoordeeld op hun zwemvaardigheid. Voor diploma A moesten ze o.a. door de hoepel heen zwemmen.  de schoolslag, rugslag en nog veel meer baantjes (borstcrawl en rugcrawl) zwemmen. Niet alleen de vele meters die de kinderen maken is belangrijk; het moet ook van goede kwaliteit zijn; het gaat om de veiligheid van de kinderen. Sommige kinderen gaan (jammer genoeg) het hele jaar niet naar een zwembad en dan moet het zomers toch gewoon weer veilig zijn. Dus ……. ouders; ga lekker zwemmen met de kinderen!    

De volgende kinderen hebben hun ZwemDiploma in ontvangst genomen; Geslaagd voor Diploma A zijn; Elwynn Dankers – Christa Rienks – Lara Groeneveld – Matthijn Onnink en Duuk Veenendaal. 

Geslaagd voor zwem-Diploma B zijn de volgende kinderen; Jelmer Pol – Lucas Duijzer – Flynn Steenvoorden – Joah Vellema  – Paike Gidding – Viggo van Noord – Djahlena Keilman – Dilara de Rooij – Eline van Dodeweerd en Norah le Doux.

Allemaal van harte met deze bijzondere prestatie – en maak er fijne feestdagen van.

Binnen de zwemschool zijn er diverse mogelijkheden van 45 minuten – 1½ uur tot 3 uur zwemles per week; maandag t/m zaterdag.  Ook is er zwemles voor kinderen met karakter -  voor volwassenen (er is ook een speciale vrouwengroep) en prive zwemles voor kinderen en volwassenen.

Voor meer informatie stuur een mail naar info@sportschool-venendaal.nl

op de rug
.....en weer terug
schoolslag
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie