Edese kunstenares Annick Gaarthuis illustreert ‘het supertoffe voedselbossen boekje’.
Edese kunstenares Annick Gaarthuis illustreert ‘het supertoffe voedselbossen boekje’. Annick Gaarthuis

Edese kunstenares Annick Gaarthuis illustreert ‘Het supertoffe voedselbossen boekje’.

13 december 2021 om 10:32 Zakelijk Deel je nieuws

Edese kunstenares Annick Gaarthuis illustreert ‘Het supertoffe voedselbossen boekje’. In het boek leer je meer over voedselbossen.

Het is een productie van stichting The Pollinators: “De natuur is onze grootste leermeester. Ook als het gaat om productie van ons voedsel gaat die vlieger op. Dat is de kernboodschap van het Supertoffe Voedselbossenboekje: volg de natuur. Voedselbossen leveren zoveel positieve waarde - voor bodem, biodiversiteit, klimaat, waterhuishouding, maatschappij en economie - dat we er niet omheen kunnen: ze zijn gewoon supertof!”

Annick is blij dat ze aan het boekje heeft kunnen bijdragen, want ze vind het belangrijk dat meer mensen enthousiast worden over voedselbossen. Tijdens corona kon ze geen cursussen meer geven en dat zorgde ervoor dat ze meer illustratie opdrachten ging doen. Daarnaast deed ze een opleiding in permacultuur. Ze is momenteel vrijwilliger bij een voedselbos. Haar eigen droom? Samen met een groep duurzame en zelfvoorzienende huisjes bouwen met daar omheen een voedselbos. 

‘Het supertoffe voedselbossen boekje’ heeft een verkoopprijs van €9,75 euro en is te koop via: www.thepollinators.org. Meer illustraties van Annick zijn te vinden op: www.annickgaarthuis.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie