Fortissimo, rode shirts, neemt de voorbereiding op de tweede competitiehelft echt serieus.
Fortissimo, rode shirts, neemt de voorbereiding op de tweede competitiehelft echt serieus. Theo Beumer

Fortissimo bereidt tweede competitiehelft voor in Barcelona

19 december 2021 om 19:42 Voetbal

EDE Vierdeklasser Fortissimo, kanshebber op promotie naar de derde klasse, gaat zich van 6 tot en met 9 januari onder meer voorbereiden in Barcelona (Spanje).

door Eip Janssen

,,De selectie heeft zelf meebetaald aan dit trainingskamp. Ook hebben ze via sponsoren gezorgd dat de trip financieel gedekt is. Daar mag de clubkas niet voor op draaien. Het doel is de saamhorigheid in de groep te verstevigen. We zijn nog wel aan het kijken of een wedstrijdspelen tot de mogelijkheden behoort”, aldus Fortissimo trainer Paul Bremer. Fortissimo heeft een verliespunt meer dan het Wageningse WAVV en neemt de tweede plaats in.

,,Het is van het grootste belang dat promotie naar de derde klasse reëel blijft. Dat de groep dan in zichzelf wil investeren met deze trip ben ik blij mee”, gaat de trainer verder. Paul Bremer staat, tenzij er wat geks gebeurt ook volgend jaar voor de groep. ,,Ik heb een contract voor onbepaalde tijd. De intentie is bij mij zeker aanwezig dat voort te zetten. Fortissimo is niet voor niks mijn club”, sluit Bremer af.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie