Afbeelding
Ted Walker

Forse schade en een gewonde na botsing op de N224

23 december 2021 om 11:31 Ongeval

EDE Op de N224 heeft donderdagochtend een ongeval plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Vanuit Ede gezien gebeurde dit nog voor restaurant Planken Wambuis. Eén persoon, de bestuurder van de zwarte auto, raakte gewond en moest vervoerd worden naar het ziekenhuis. De weg is momenteel afgesloten. 

Hoe het ongeval precies kon gebeuren is nog niet bekend. De Verkeersongevallenanalyse zal ter plaatse komen om dit nader te onderzoeken. Wel geven omstanders aan dat één van de betrokken bestuurders voorafgaande aan het ongeval wellicht de aanwezige flitsauto had opgemerkt, op de rem zou hebben getrapt en vervolgens mogelijk slipte. Op het wegdek staan ook behoorlijk wat remsporen. 

De brandweer werd aanvankelijk opgeroepen omdat de deuren van de zwaar beschadigde auto's niet geopend konden worden. Uiteindelijk slaagden de inzittenden er zelf uit de voertuigen te komen. Daarna haalde de brandweer nog de polen van de accu's af. 

Alhoewel de weg afgesloten is voor verkeer, hebben zeker twee automobilisten via het fietspad geprobeerd langs de plek van het ongeval te manoeuvreren. Zij hebben een bekeuring gekregen.

Bron video: Ted Walker. 

Afbeelding
Afbeelding
Alhoewel de weg afgesloten is voor verkeer, hebben zeker twee automobilisten geprobeerd langs de plek van het ongeval te manoeuvreren.
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie