Afbeelding
Foto: Pixabay

Is er glasvezel internet beschikbaar op jouw adres in Ede?

28 december 2021 om 07:42 Partnercontent

Wie al lange tijd bij dezelfde provider voor internet zit, doet er goed aan het huidige abonnement eens onder de loep te nemen. Het kan namelijk zomaar zijn dat er glasvezel internet beschikbaar is op jouw adres. Maar ook wanneer die verbinding er nog niet is, kan het zijn dat je sneller internet kunt krijgen, dat ook nog eens voor een lagere prijs. We vertellen je over het hoe en wat!

Postcode check via Providercheck.nl

Het herzien van je huidige internet abonnement gaat heel eenvoudig. Door gebruik te maken van de postcode check op Providercheck.nl kun je direct zien wat de mogelijkheden zijn voor internet thuis. Is die razendsnelle glasvezel verbinding beschikbaar? Dan zie je meteen wat de kosten zijn. Bovendien kun je direct overstappen. Veel aanbieders bieden een overstapservice, waardoor dat ook nog eens uiterst eenvoudig is.

Hoe zit het met glasvezel in Ede?

In Ede en omgeving, waaronder plaatsen als Bennekom, Veenendaal, Rhenen, Wageningen en Otterlo, wordt al flink aan het glasvezel netwerk getimmerd. Afgelopen oktober is de glasvezel aanleg ook in Ede-Zuid van start gegaan. Naar verwachting zijn de werkzaamheden in december van 2022 afgerond. Dan zou iedere Edenaar van sneller internet kunnen profiteren.

Minder betalen voor internet

Of er nu al glasvezel op jouw adres beschikbaar is of niet, als je in de vergelijker kijkt dan zie je al snel dat je flink wat korting kunt pakken op je abonnement. Waar je bij je huidige provider na afloop van het vaste contract de volle mep betaalt, krijg je bij overstap zomaar een flinke welkomstkorting in de schoot geworpen. En die loopt op tot wel €15 korting per maand. Vaak is dat voordeel geldig gedurende het eerste half jaar. Stap je over? Zet het einde van je vaste contractdatum alvast in je agenda. Het loont dan namelijk opnieuw om over te stappen, omdat je dan weer opnieuw welkomstkorting pakt.

Combineer met tv voor gratis extra’s

Wanneer je ervoor kiest om bij het overstappen ook direct van tv-pakket over te stappen dan kun je nog eens van extra voordeel genieten. De korting is hoger, maar er is meer! Zo biedt iedere provider een leuk presentje aan.

De voetballiefhebbers zitten bijvoorbeeld goed bij T-mobile, Youfone en Online.nl. Hier krijg je namelijk 12 maanden ESPN Eredivisie cadeau. Daarnaast krijg je bij Online.nl ook toegang tot Starzplay, FilmBox en Canal+ films en series. Liever een gratis smartphone of sporthorloge? Dan moet je bij Budget Alles-in-1 zijn. Ziggo is de beste keuze voor het ontvangen van gratis SmartWifi pods + toegang tot MyPrime en Replay TV. Last but not least kun je ook nog gratis MB’s of belminuten bij je huidige smartphone abonnement ontvangen (mits dezelfde provider).

Kun jij al die extra voordelen van het overstappen wel waarderen? Het aanbod van de gratis cadeaus is wisselend. Check dus zeker wat de aanbiedingen van het moment zijn. Wie weet pak je leuke gifts, korting én sneller (glasvezel) internet!

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie