Vijf spelers hebben al hun ja-woord aan Fortissimo trainer Paul Bremer gegeven.
Vijf spelers hebben al hun ja-woord aan Fortissimo trainer Paul Bremer gegeven. Theo Beumer

Acht spelers blijven Fortissimo volgend seizoen zeker trouw

30 december 2021 om 20:35 Voetbal

EDE ,,De gesprekken met mijn selectiespelers staan wat vroeger op het programma dan misschien normaal. Maar dat komt mede door de coronastop”, opent Fortissimo trainer Paul Bremer.

door Eip Janssen

,,Ik ben tot nu toe best tevreden. De spelers Stan Buitenhuis, Anass el Hassnaoui, Dani Tanalepy, Ruud Schuurman, Arjen Wilting, Dennis Veer, Niels Homburg en Lars Haalboom hebben aangegeven graag bij Fortissimo te blijven. De promotiedrive naar de derde klasse is echt aanwezig. Dat deze acht spelers hun ja-woord geven is voor mij echt belangrijk. Het geeft aan dat we ondanks de bijzondere omstandigheden goed bezig zijn. Na de jaarwisseling heb ik nog een aantal gesprekken gepland. Ik ben hoopvol”, gaat de Fortissimo trainer verder.  

SPANJE Minder mooi nieuws is dat de selectiegroep zich niet in Barcelona (Spanje) op de tweede competitiehelft gaat voorbereiden. ,,Je moet in deze coronatijden je gezonde verstand gebruiken. De maatregelen in Spanje zijn zodanig dat afreizen op dit moment ons niet trekt. Maar van afstel komt geen uitstel. Het tripje proberen we nu aan het einde van het voetbalseizoen te plannen. Natuurlijk hopen we als staf en selectie dat dat met een feestje gepaard gaat. De opmars naar de derde klasse is ons ultieme doel. Maar dan moet er wel gespeeld kunnen worden. Ik hoop dat de KNVB  wel vroegtijdig duidelijk gaat maken hoe en op welke wijze men de competitie wil voltooien”, sluit Bremer af. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie