Afbeelding
Boek en Buro Ede

Interview met vader en zoon Siebelink

11 juni 2018 om 17:21 Uit-cultuur/nieuws

EDE Kantoorboekhandel Boek en Buro Ede interviewt vrijdagavond 15 juni de schrijvers Jan Siebelink en zijn zoon Jeroen. Het unieke vraaggesprek gaat over vaderschap en zoon-zijn en vloeit voort uit de publicatie van het boek Vaders & Zonen van Jeroen Siebelink.

Welke eigenschappen heeft een goede vader? Waarover twijfelen vaders en is het goed om als vader te twijfelen? Wat voor vaders zijn er? En wat de Siebelinks aangaat: welke fouten van hun vaders wilden ze absoluut niet nadoen (en maakten ze toch)? Waarvan hebben ze als zoon het meest spijt? En waarvoor zijn ze hun vaders het meest dankbaar? Deze en andere vragen passeren tijdens het interview in de winkel de revu.

Voor zijn boek Vaders & Zonen interviewde Jeroen Siebelink zijn eigen vader, maar ook schrijvers Bart Chabot en P.F.Thomése, advocaat Gerard Spong, Racoon-frontman Bart van der Weide, ex-wielrenner Gert Jakobs en andere BN'ers en hun zonen over de struggles van vaderschap en hoe je je vader als zoon ervaart. 

Het interview begint koopavond om 19.30 uur en is vrij toegankelijk. Na afloop zijn de Siebelinks beschikbaar om de boeken te voorzien van tekst en handtekening. Het boek kost 15 euro.

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie