Afbeelding

Mooie opbrengst voor Metakids na paasactie Ladies Circle

23 mei 2022 om 12:57 Overig Deel je nieuws

Deze week werd de opbrengst van de paasboxactie van de Ladies Circle bekend gemaakt. Speciaal voor Pasen verkocht  de Edese Ladies Circle een geweldige box met ingrediënten voor een heerlijke paasmaaltijd van de Veluwse Asperge Boerderij, Gebakken Lugt en Wijnkoperij Henri Bloem. Chefkok Tom Hartjes maakte een recept voor de maaltijd, waarbij hij een geweldig filmpje opnam om alle thuiskoks te ondersteunen. Het werd een groot succes: zo’n 85 boxen werden verkocht met een opbrengst van 1500 Euro voor Metakids. 

“We willen als Edese Ladies Circle, naast de lokale doelen die wij steunen, ook graag een bijdrage leveren aan het landelijke goede doel.” Aldus voorzitter Sanne Kiel. Elke twee jaar wordt er een landelijk doel gekozen, waarvoor alle  ladies  in Nederland  in actie komen om zo veel mogelijk geld op te halen. “Afgelopen twee jaar was er door  corona niet veel mogelijk, dus toen het eenmaal weer kon hebben we direct de handen ineengeslagen en een actie op touw gezet! Met deze financiële bijdrage voor Metakids kunnen wij spreken van een geslaagde actie.” Eind van deze maand wordt een nieuw landelijk doel gekozen voor de Ladies Circle en zullen weer nieuwe acties volgen. 

www.ladiescircleede.nl

Over Metakids Metakids zet zich in voor kinderen met Metabole ziekten. Deze ziekten staan bovenaan het lijstje van grootste doodsoorzaken onder kinderen in Nederland. Meer dan 10.000 gezinnen hebben één of meerdere kinderen met een metabole ziekte. Metakids zamelt geld in voor onderzoek naar deze ziekten.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie