Afbeelding

Europees kampioenen Physical

26 juni 2022 om 00:05 Overig Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag zijn er in Brussel 6 gouden, 2 zilveren en 4 bronzen medailles behaald op de Europese kampioenschappen BJJ (Brazilaans Ju Jutsu) en grappling door Budo Academy Physical. Marco Querreveld werd Europees kampioen BJJ in de black belt divisie. Menno van Capelle, die deze week ook geslaagd is voor zijn 3e dan judo en leraar B, werd zowel in de BJJ klasse als in de grappling klasse Europees kampioen. Daarna mocht hij in de open klasse met alle winnaars meedoen en ook daar pakte Menno de titel.

Noor Oosterhoff werd bij het onderdeel BJJ damesklasse Europees kampioen en in de grappling klasse vocht zij zich naar een bronzen plak. Wouter de Jong werd ook Europees kampioen in het onderdeel BJJ.

Johan Pater en zoon Sem Pater pakten beiden het zilver bij het onderdeel grappling en werd Johan 3e bij het onderdeel BJJ. Uniek dat zowel vader en zoon een medaille naar huis meenemen!

Henk Jan Ningbers en Nils Pijlo name de bronzen plak mee naar Nederland. Budo Academy Physical eindigde in het totaalklassement als 2e, in een speelveld met 64 scholen uit diverse landen. Coaches Edgar Kruyning, Erik van der Wal, Marco Querreveld en Minh Ho zijn dan ook super trots op dit topteam. Voor meer info over onze trainingen mail naar info@bapede.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie