Selectie ckv Reehorst'45
Selectie ckv Reehorst'45 PR Reehorst

ckv Reehorst’45 wint overtuigend

25 september 2022 om 19:57 Overig Deel je nieuws

Ckv Reehorst ‘45 1 heeft afgelopen zaterdag op zeer overtuigende wijze haar derde wedstrijd weten te winnen van SEV uit Zelhem. In Ede werd het maar liefst 38-6.Vanaf het begin oogde de thuisploeg scherp en werd het niveauverschil ook uitgedrukt in de score. Van een wedstrijd was na 10 minuten al geen sprake meer. Slechts in de periode vlak voor rust stokte de productie van Reehorst enigszins, maar ondanks dat werd er gerust met een 16-2 voorsprong.

In tegenstelling tot een week eerder tegen SkunK, waar de ploeg de teugels wat liet vieren na een ruime voorsprong in de rust, ging de ploeg vandaag gretig door met scoren. Uiteindelijk stopte de teller op een hele knappe 38 goals. Eindstand 38-6.Deze uitslag onderschrijft de ambitie van Reehorst om te promoveren. Om deze ambitie waar te maken dient de ploeg de komende weken goede zaken te doen, waarin het de betere tegenstanders uit de poule treft. Dit begint komende zaterdag met een thuiswedstrijd tegen RDZ uit Zeist. De wedstrijd start om 15.30 uur op Sportcomplex ‘t Schuttersveld in Ede.

Publiek is ook hier weer van harte welkom om de ploeg te ondersteunen bij het verwezenlijken van de ambitie.