school IBBO Barnsteen op excursie
school IBBO Barnsteen op excursie P.Kaizer

Spirituele school zoekt leerkrachten en docenten

27 juni 2018 om 21:12 lokaal Deel je nieuws

IBBO Barnsteen (Ik Ben Bewust Onderwijs) is een erkende spirituele school voor kinderen en jongeren van 4 tot 18+ jaar. De kleinschalige school draait voor het tweede jaar en is gevestigd in het bos achter het station Ede-Wageningen aan de Horalaan 5 in Ede (terrein Karakter-gebouw 6).

De school is dringend op zoek naar begeleiders met Pabo of met een onderwijsbevoegdheid, met name voor de vakken Wiskunde en Engels. Ook andere vrijwilligers die graag met kinderen werken, zijn van harte welkom. Op woensdagmiddag 11 juli is er van 14-15.30 uur een inloopmiddag voor mensen met interesse. Graag vooraf opgeven.

IBBO Barnsteen is een school die uitgaat van de behoeftes van het kind, vaak hooggevoelige kinderen. Individuele aanpak en onderwijs op maat staan centraal. Om het schoolgeld bij deze particuliere school laag te kunnen houden, stellen de begeleiders hun unieke bijdrage aan de school geheel op vrijwillige basis ter beschikking. Ze werken vanuit hart en ziel in een liefdevolle, open en respectvolle omgeving. Het is mogelijk om je voor een enkel uurtje, een dagdeel of meerdere dagdelen aan te melden. Ben je stagiair, vervanger, gepassioneerd docent of al met pensioen? Wil je kennismaken met deze andere vorm van onderwijs? Wil je graag iets als vrijwilliger voor de school komen doen? Je bent van harte welkom!

Meer informatie op www.ibbo.eu of via www.facebook.com/ibbobarnsteen of www.bewustede.nl

Neem voor aanmelding of meer informatie contact op met Petra Kaizer via barnsteen@ibbo.eu of 0318-623319. Je ontvangt dan een routebeschrijving.

uitleg op school IBBO Barnsteen
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie