Afbeelding
Pure-energie.nl

Windmolens Ede open voor publiek

28 juni 2018 om 14:59 Nieuws

EDE Altijd al eens willen weten hoe een windmolen er van binnen uitziet? Dan is zaterdag 30 juni je kans. Pure-energie.nl stelt tussen 13.00 en 17.00 uur de windmolens in Ede open voor bezoek.

Bezoekers kunnen alles te weten komen over windenergie of de werking van een windmolen, maar er is veel meer te doen voor jong en oud. Zo is er een mega bellenblaas, springkussen en vliegeren voor de kinderen, terwijl de ouders allerlei informatie krijgen over bijvoorbeeld elektrische auto's en kunnen ze 'windsurfen' met Arrianne Aukes. En dat inclusief gratis koffie, thee en ranja. 

Blijf op de hoogte van het programma via de Facebook-pagina van Pure-energie.nl. Toegang tot het evenement is gratis en je hoeft je niet aan te melden.

LOCATIE Het richtadres voor de windmolen is Bonnetstraat 26 in Ede. Bezoekers wordt geadviseerd met de fiets te komen. Mensen die toch met de auto komen kunnen parkeren op het nabijgelegen parkeerterrein op de hoek van Darwinstraat en Boylestraat (ingang Darwinstraat). Het parkeerterrein is op 150 meter afstand van de windmolen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie