Afbeelding
VPVA Notarissen

Notarisopent pop-up in Bennekom

30 juni 2018 om 06:16 Nieuws

BENNEKOM Van Putten Van Apeldoorn notarissen opent vrijdag 6 juli een pop-up locatie in De Smeedplaats aan de Veenderweg in Bennekom. Iedere vrijdagochtend is notaris Liesbeth van den Brink-Baggerman, of een collega-notaris, met een medewerker aanwezig voor het passeren van leverings- en hypotheekaktes en voor notarieel advies op afspraak.

,,De Smeedplaats is een pop-up locatie die bij ons past", vertelt de geboren en getogen Bennekomse notaris Liesbeth van den Brink. ,,Met een mooie mix van een rijk verleden en vernieuwend ondernemerschap bieden we de inwoners van Bennekom extra service. Alle expertise van onze kantoren in Ede, Lunteren en Wageningen is beschikbaar via deze pop-up locatie."

CENTRAAL ,,De Smeedplaats is een aansprekend pand, een oude werkplaats met een lange geschiedenis. Ook nog eens centraal in het dorp. Ik denk dat veel Bennekommers het wel kennen, maar er misschien nog niet binnen zijn geweest. Op afspraak is dat nu mogelijk. Voor adviesgesprekken met één van onze notarissen en voor bijvoorbeeld de overdracht van onroerend goed of het tekenen van een testament of levenstestament."

,,Ik kwam al veel bij mensen thuis voor estate-planning, boedelafwikkeling en andere facetten van familierecht. Dat blijft zo", verzekert Liesbeth van den Brink. ,,Met de pop-up in De Smeedplaats voegen we iets toe aan de dienstverlening. We sluiten nog meer aan op de wens van onze Bennekomse klanten om notariële zaken dichtbij huis te kunnen regelen. Het exploitatieconcept van De Smeedplaats is ook vernieuwend, ondernemend en toegankelijk. Daar houden wij van."

Meer informatie over Van Putten Van Apeldoorn is te vinden op www.vpvanotarissen.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie