Afbeelding
publieksboerderij de Proosdij

Publieksboerderij in winterse sferen

9 december 2022 om 15:52 Overig Deel je nieuws

Op woensdag 14 december van 15.00 uur tot 21.00 uur wordt er op Publieksboerderij de Proosdij een sfeervolle wintermarkt georganiseerd.  

Net als ieder jaar heeft de Proosdij weer flink uitgepakt en ziet het terrein er schitterend uit. Er zijn activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Zo zal er een buiten bioscoop worden opgezet en kunnen de kleinere kinderen hun eigen broodjes bakken. Ook is er weer een winter activiteit bij de Pipowagen.  

Voor de muziekliefhebbers is er ook voldoende aanbod. Een voorstelling van Musicamare mag ook dit jaar niet ontbreken 

Om de onvergetelijke dag op de Proosdij vast te leggen is er een fotobooth gecreëerd waar u met het hele gezin of wie dan ook op de foto kunt.  

Dit jaar zijn er heel veel verschillende kramen met een divers aanbod. U kunt uw maaltijd thuis wel overslaan aangezien er voldoende keus is voor iets lekkers. De ambachtelijke erwtensoep staat ook dit jaar voor u klaar. Aan de liefhebbers van friet en zoetigheid is natuurlijk ook gedacht.  

Om de aanloop van de bezoekersstroom goed te regelen zullen de verkeersregelaars alles in goede banen leiden. Het is natuurlijk altijd beter om met de fiets te komen.  

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie