Afbeelding
Wim Selles

'Culi Cultuur' voor de echte fijnproever

23 juli 2018 om 11:19 Uit-cultuur/nieuws

EDE Het oude Politiebureau en Theater Cultura lanceerden vorig jaar een bijzondere samenwerking: het 'Culi Cultuur'-arrangement. ,,Bezoekers haalden jeugdherinneringen op met liedjes van Simon & Garfunkel en genoten van gerechten vol smaken van toen. En het was lachen geblazen met cabaret 'Niet Schieten' gevolgd door een uitgebreid diner met een trio van smaken. Het bleek een groot succes. Reden dus om ook dit jaar weer gezamenlijk een heerlijke belevenis te bieden die alle zintuigen prikkelt", vertelt Trudy Pijnenborg van Cultura.

Zij vervolgt: ,,'Culi Cultuur' staat voor het beste van twee werelden die bij elkaar zijn gebracht tot een ware culturele én culinaire belevenis. Op twee zondagmiddagen geniet u 's middags van een mooi theaterconcert. Deze concerten worden culinair afgesloten met een driegangendiner in het restaurant van Het oude Politiebureau. Het menu is smakelijk afgestemd op het thema van het concert. Tijdens deze diners kunt u de artiesten ontmoeten en geven zij nog een exclusieve akoestische toegift."

GEORGE HARRISON Op zondag 11 november om 15.00 uur start het theaterconcert 'A tribute to George Harrison' While my guitar gently weeps. Een muzikaal eerbetoon aan de 'stille Beatle' met klassieke Beatles-nummers tot zijn latere solowerk.

,,Prachtige liedjes als Here Comes TheSun, Something, All Things Must Pass en Bangladesh worden gespeeld door de speciaal voor deze gelegenheid geformeerde all star band met drie van Neerlands beste gitaristen, die in bekende bands in dienst van hun frontman of vrouw spelen. Net als Harrison destijds, stappen zij nu uit de schaduw. Vanaf 17.30 uur bent u vervolgens welkom bij Het oude Politiebureau voor het driegangendiner Gently Good Food. De gerechten van Het oude Politiebureau worden altijd eerlijk en puur bereid. Ook dit menu kenmerkt zich door de echte smaak en oprechte bereiding."

VIVE PIAF & CHANSONS DU CHEF ,,Op zondag 10 februari bent u eerst welkom bij het concert Vive Piaf. Nadja Filtzer en musici nemen je mee in de achtbaan van Piafs leven en chansons. Vive Piaf vertelt het levensverhaal van Edith Piaf, een kronkelig pad van Parijse bordelen tot uitverkochte concertzalen. De onweerstaanbare levensvreugde van 'het meisje mus' schoot door de voorstelling heen met nummers als 'Padam Padam', 'Rien de rien' en 'la Vie en Rose', maar ook in eigen Nederlandse vertalingen en minder bekende juweeltjes. Piaf is tijdloos en de Franse keuken ook. De Chef van Het oude Politiebureau laat zich voor dit driegangen diner uiteraard inspireren door de Franse klassiekers."

Reserveren kan bij Cultura via telefoonnummer 0318-672800 of via e-mail info@cultura-ede.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie