Afbeelding
W&W Vastgoed

Nieuwbouw Gelderhorst start in september

30 juli 2018 om 17:19 lokaal

EDE Tussen de Willy Brandtlaan en de Laan der Verenigde Naties wordt na de zomer gestart met nieuwbouw. De Gelderhorst, een zorgcentrum voor dove ouderen, breidt de bestaande woongebouwen uit met extra appartementen en diverse andere functies. De afgelopen weken zijn de nodige voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd. Nu is het bouwvak en gebeurt er drie weken niets. De werkzaamheden gaan op 20 augustus verder en in september gaat de eerste paal de grond in.

Het bouwterrein was tot voor kort bekend als parkeerterrein P1 van Cinemec, maar dat gaat dus veranderen. Woonstede, de Gelderhorst, Valley Center West en Hegeman Bouw tekenden daarvoor eerder dit jaar een overeenkomst.

WONINGEN MET ZORG Hegeman Bouwgroep uit Almelo realiseert het project. Woonstede neemt 36 huurappartementen af en verhuurt deze aan de Gelderhorst als zelfstandige huurwoningen met zorg. Op de begane grond komen zorgfuncties zoals fysiotherapie, dagbesteding en ook 7 zorgappartementen.

VALLEY CENTER WEST De appartementen voor de Gelderhorst zijn een belangrijk onderdeel van de grotere ontwikkeling Valley Center West. Dit plan omvat behalve de uitbreiding van de Gelderhorst ook gelegenheden voor vrijetijdsbesteding, parkeerplaatsen, appartementen en andere commerciële ruimtes. Valley Center West is een ontwikkeling van W&W Vastgoed uit Ede en Ingenious Vastgoed uit Veenendaal. Meer informatie over Valley Center West is te vinden op www.valleycenterwest.nl.

Bron video's: De Gelderhorst

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie