Afbeelding
Omroep Gelderland

Zomer in Gelderland dit jaar in Harskamp

31 juli 2018 om 15:30 lokaal

HARSKAMP Het programma Zomer in Gelderland van Omroep Gelderland gaat ook dit jaar op zoek naar de mooiste plaats van Gelderland. Op woensdag 8 augustus komt het programma langs in Harskamp.

In Zomer in Gelderland heeft iedere deelnemende locatie zijn eigen dorpsteam. Door verschillende opdrachten uit te voeren kan een plaats een eretitel en een geldprijs van 1.000 euro voor een zelfgekozen goed doel winnen.

AANMOEDIGEN Gedurende de opnamedag zijn de inwoners uit de betreffende plaats en omgeving welkom om het team aan te moedigen. Ook op de radio, via de website, de app en de Facebookpagina van Omroep Gelderland kan het team de hele dag gevolgd worden. Daarnaast staat dit jaar voor het eerst de podiumwagen van Omroep Gelderland op locatie. Geïnteresseerden kunnen tussen 13.00 en 16.00 uur bij Eric van den Berg een plaatje aanvragen, of aanschuiven voor een verhaal.

UITZENDING Om 18.20 uur wordt de opnamedag afgesloten met een live tv-uitzending waarin bekend wordt hoeveel geld Harskamp heeft opgehaald en wie er aan kop staat in de strijd om de titel 'Mooiste plaats van Gelderland'.

Meer informatie over het programma en de deelnemende plaatsen is te vinden op zomer.gld.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie