Afbeelding
Via organisatie

Mini-hardloopcursus van vijf weken voor Rondje om de Koepel

18 augustus 2022 om 11:00 Atletiek

LUNTEREN Het jaarlijkse Rondje om de Koepel vindt op zaterdag 1 oktober plaats. Er kan gekozen worden voor de kidsrun van 1 kilometer, een 5 km en een 10 km parcours. Nieuw is dat er van te voren een training wordt aangeboden.

Vanzelfsprekend kan individueel getraind worden, om goed voorbereid aan de start te komen bij wat de organisatie als ‘het mooiste wedstrijdloopje van Nederland’ wordt genoemd. Maar trainen is nu ook mogelijk in groepsverband onder professionele begeleiding. Sportschool Woest organiseert, speciaal voor het Rondje om de Koepel een mini-hardloopcursus van 5 weken. Vanaf 31 augustus elke woensdagavond van 19.30 tot 20.30 uur word je in vijf weken voorbereid op het lopen van 5 km of, voor de gevorderde loper, 10 km. 

Je krijgt professionele intervaltraining en loopscholing en traint in het Luntersch Buurtbosch. Je leert lopen op bosgrond, zandpaden en heuveltjes en ontvangt tips over do’s en don’ts tijdens de wedstrijd. Aanmelden kan via de website van Woest. De kosten van deze hardloopcursus zijn 29 euro (exclusief inschrijfkosten Rondje om de Koepel). 

Inschrijven voor Rondje om de Koepel kan op www.rondjeomdekoepel.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie