ASAV Hef- en Hijstechniek zoekt een Servicemonteur Halkranen en een Bankwerker/Lasser.
ASAV Hef- en Hijstechniek zoekt een Servicemonteur Halkranen en een Bankwerker/Lasser. Pauw Media
BaanDichtbij

Werk jij binnenkort met hijsmiddelen om u tegen te zeggen?

28 juni 2022 om 10:41 Baan Dichtbij

EDE Voor veel productiebedrijven zijn goed werkende hijsmiddelen onmisbaar. Hef- en hijsmiddelen worden gebruikt om het heffen en hijsen van zware producten te vergemakkelijken. Daar weten ze bij ASAV Hef- en Hijstechniek alles van. De regionale specialist is voor uitbreiding van het team op zoek naar een Servicemonteur Halkranen en een Bankwerker/Lasser. 

ASAV uit Ede is een regionale toeleverancier van alle voorkomende hijsmiddelen van halkranen tot en met rondstroppen. ASAV construeert, fabriceert de halkranen en hijsmiddelen in eigen productie. Daarnaast verzorgt de hijsspecialist voor al deze producten het onderhoud en de keuringen. Een totaalpakket dus.

ASAV Hef- en Hijstechniek is van huis uit een familiebedrijf. In het jaar 2000 stond oprichter Aart van Vliet aan de wieg van ASAV. Nog steeds werken er familieleden van Van Vliet in het bedrijf. Het bedrijf groeide gestaag. Twee jaar geleden verhuisde ASAV van de Hertzstraat naar een fonkelnieuw bedrijfspand aan de Jennerstraat in Ede. Dit is kortom een bedrijf dat voorbereid is op de toekomst.

SERVICEMONTEUR HALKRANEN Teamleider Binnendienst, Dirk Pul, over de openstaande vacatures: ,,We zijn op zoek naar een Servicemonteur Halkranen. Je houdt je bezig met het verhelpen van storingen. Keurt bovenloopkranen en je bent daarnaast verantwoordelijk voor het onderhoud en de revisie van kranen. Het is een pre is als je kennis hebt van elektra en mechanica. Dat inzicht helpt je om de functie goed te vervullen. Als servicemonteur ben je het gezicht van ons bedrijf. Je vertegenwoordigt de kwaliteit en service waar wij als ASAV voor staan. Je werkt vooral in de regio Midden-Nederland.”

BANKWERKER/LASSER Daarnaast komt ASAV uit Ede graag in contact met een Bankwerker/Lasser.
,,Dit is een afwisselende job. Je takenpakket bestaat uit het samenstellen van kranen en speciale hijsgereedschappen. Soms ga je voor een montageklus van een kraan of constructie met teamleden op pad naar de klant. Je levert gevarieerd laswerk, geen standaard productiewerk.”

Ben je geïnteresseerd in een van de functies? Kijk op de website voor de volledige vacatures. maak je keuze en stuur je sollicitatie met cv op. Misschien wil je eerst eens een kijkje nemen bij ASAV? Dat kan. De koffie staat klaar. Neem dan contact op met Dirk Pul: 0318-655675.

Dit artikel verscheen ook in vacaturekrant BaanDichtbij

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie