Afbeelding
Pixabay

Vanaf woensdag ook prikken zonder afspraak in Ede

27 juli 2021 om 13:45 Corona

EDE Wie nog geen coronavaccinatie heeft gehad én hiervoor nog geen afspraak heeft gemaakt, kan vanaf woensdag 28 juli zonder afspraak voor een prik terecht bij De Reehorst in Ede. Er zijn dagelijks honderd Pfizer-vaccins beschikbaar. Per dag geldt daarom: wie het eerst komt, krijgt als eerste een vaccin.

Iedereen van boven de 12 jaar oud die nog niet gevaccineerd is, kan vanaf woensdag dagelijks tussen 14.30 en 19.00 uur terecht bij De Reehorst. Zij moeten dan wel een geldig identiteitsbewijs meenemen en geen coronagerelateerde klachten hebben. Verder is het verplicht een mondmasker te dragen op de locatie. 

TWEEDE PRIK De vrije inloop geldt niet voor de tweede vaccinatie. ,,Dit zien wij direct in ons systeem. Je krijgt dan geen vaccinatie”, aldus GGD Gelderland-Midden.

Als de dagelijkse voorraad bestempeld voor de vrije inloop op is, kunnen geïnteresseerden het de volgende dag weer proberen. Wie zeker wil zijn van een prik, kan nog steeds een afspraak maken. Dit kan online via coronavaccinatie.nl of telefonisch via het landelijke afsprakennummer: 0800-7070. 


Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie