Muziek van en voor vroege vogels op Veluwe

Cultuur

OTTERLO - Het Nationale Park De Hoge Veluwe is zondag 29 mei het decor van een uniek openluchtconcert met Quartet Quinetique.

De vier muzikanten zijn onderdeel van het Amsterdamse Ricciotti Ensemble en zal door improvisatie een samenspel een concert verzorgen tussen de vogels. Het concert begint reeds om 06.00 uur. Na afloop kunnen bezoekers voor een ontbijt terecht bij Restaurant De Koperen Kop, dit ontbijt is niet inbegrepen bij de toegangsprijs.

De leden van Quartet Quinetique staan garant voor een optreden van hoog niveau. Voor de reguliere openingstijd van het Park zullen bezoekers tussen de fundamenten van het museum het park horen en zien ontwaken.

Bezoekers van dit vroege vogelconcert kunnen het park vanaf 05.30 uur betreden, dit kan enkel via ingang Otterlo. Tijdens het concert is koffie en thee te koop. Na afloop kunnen bezoekers - op eigen gelegenheid - bij Restaurant De Kopen Kop terecht voor een ontbijt. De kosten om dit unieke concert bij te wonen bedragen 18 euro voor volwassenen en 9 euro voor kinderen, dit is inclusief entree Park. Bezoekers dienen zelf een stoel mee te nemen.

Het bijwonen van dit concert is alleen mogelijk na reservering via www.hogeveluwe.nl.

advertentie