Corry Konings zingt en signeert bij MediaMarkt

31 augustus 2011 om 00:00 Cultuur

EDE - Corry Konings komt vrijdag 9 september bij MediaMarkt aan de Brouwerstraat enkele nummers zingen en haar nieuwe album signeren.

,,Lachend door het leven’’ is de titel van het nieuwe album van Corry, dat op de dag van de instore zal verschijnen. De eerste single ,,Het heeft geen zin meer om te huilen’ is een lekkere meezinger met een positieve tekst die momenteel hoog in de hitlijsten staat.

,,Lachend door het leven’ is een echt Corry album: vrolijke nummers worden afgewisseld met mooie ballads zoals alleen Corry ze kan overbrengen. Titels als ,,Slingers in m’n hart’, ‘Een Moederhart’’, ,,Het heeft geen zin meer om te huilen’’ geven aan dat het een afwisselend album is.

Dat Konings haar sporen reeds lang verdient heeft in de muziek business is natuurlijk bij velen bekend. Corry wordt op 8 september 1951 geboren in Sint Willibrord, dit jaar wordt ze dus 60. Konings treedt als zestienjarige toe tot het dansorkest De Rekels. Haar grote doorbraak volgt in 1970 als de mega hit ‘Huilen is voor jou te laat’ maar liefst 19 weken in de Top 40 staat.

Twee jaar later verlaat ze de rekels en gaat succesvol solo verder. Hits als ‘Ik krijg een heel apart gevoel van binnen’, ‘Adios Amor’ en ‘Mooi was die tijd’ staan lang en hoog genoteerd in de Nederlandse hitlijsten. In 1990 kreeg Corry Konings de gouden harp. In 2009 vierde ze haar veertigjarig jubileum.

Konings is op vrijdag 9 september om 19.30 uur in MediaMarkt aan de Brouwerstraat 21 B in Ede.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie