Winnaars Amsterdams kleinkunstfestival

14 december 2011 om 00:00 Cultuur

EDE - De Finalisten van het Amsterdams Kleinkunstfestival betreden zaterdag 17 december het podium van Cultura. Drie kleinkunstenaars en aanstormend talenten laten zien wat ze in huis hebben.

Het festival begon vierentwintig jaar geleden het Concours om de Wim Sonneveldprijs, dat aanstormende cabaretiers en kleinkunstenaars deze kans biedt. Ontdekt u hier de nieuwe Claudia de Breij of Vliegende Panters? Ook zij stonden ooit in de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival.

Na de grote finale in het DeLaMar Theater in Amsterdam, gaan dit jaar niet alleen de winnaar, maar alle finalisten op tournee langs Nederlandse theaters. De Finalistentournee 2011 biedt de unieke mogelijkheid om kennis te maken met drie frisse talenten.

In Cultura staat de winnaar van de Wim Sonneveldprijs, Louise Korthals met de voorstelling ‘Het absolute einde’, cabaretgroep Poolvogel met ‘Neus’en Hermitage met ‘Zum beispiel de liefde’. De laatste is een Gents gezelschap dat de publieksprijs won.

Een programma met jong talent en veel energie. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie van Cultura tel. 672800, www.cultura-ede.nl .

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie