Kerstconcert KNA en De Regenboog Lunteren

21 december 2011 om 00:00 Cultuur

LUNTEREN - In navolging van het grootse bevrijdingsconcert in 2010, slaan interkerkelijk koor De Regenboog en het fanfareorkest van Kunst Na Arbeid uit Lunteren weer de handen in één en geven zij dit jaar gezamenlijk een kerstconcert in de Oude Kerk in Lunteren.

Het concert is op vrijdagavond 23 december. Kaarten voor het concert kosten 8 euro en zijn vanaf 12 december verkrijgbaar bij Blankenspoor Decohome, Dorpsstraat 68-70 in Lunteren. Voor meer informatie, zie www.knalunteren.nl.

Het bestuur van De Regenboog en Fanfarecommissie KNA zijn enkele maanden bezig met de voorbereidingen van het concert. Afgelopen zomer waren zij al bezig met het samenstellen van het programma, wat gezien het jaargetijde een hele uitdaging was.

,,Het belooft een sfeervol concert te worden, met een aantal bekende, traditionele kerstmelodieën maar bijvoorbeeld ook prachtige kerstmuziek uit Rusland’’, aldus de organisator.

Het concert vindt plaats in de Oude Kerk aan de Dorpsstraat in Lunteren. De kerk wordt van binnen momenteel gerenoveerd en nieuw ingericht maar is volgens verwachting precies op tijd klaar voor het kerstconcert.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie