Rode loper Cinemec gaat uit voor ‘Mees Kees’

26 september 2012 om 00:00 Cultuur

EDE - Cinemec Ede rolt zondag 30 september om 10.00 uur de rode loper uit voor de cast en crew van de film Mees Kees. Dan is er een feestelijke familiedag met de première van de nieuwe Nederlandse film Mees Kees.

De speelfilm, waarvan de TROS co-producent is, is gebaseerd op de populaire boeken van Mirjam Oldenhave. De cast, onder wie Willem Voogd (Mees Kees), Felix Osinga (Tobias) en Barnevelder Brent Thomassen (Sep), is aanwezig voor een meet & greet.

Schrijfster Mirjam Oldenhave en tekenaar Rick de Haas geven een signeersessie. De film vertelt het verhaal van Mees Kees die als stagiair komt lesgeven op een school.

Kees moet voor het eerst voor de klas staan, voor groep 6b. Hij weet nog niet helemaal hoe dat moet, maar gelukkig helpen de kinderen hem met lesgeven.

En voor Tobias komt Mees Kees precies op tijd…. Mees Kees is een feel good familiefilm met Willem Voogd, Sanne Wallis de Vries, Cas Jansen en Peter Heerschop.

De aankondiging dat de boeken van ‘Mees Kees’ verfilmd zouden worden, zorgde bij veel kinderen al voor veel voorpret.

De reeks over de grappige, onervaren invalmeester is enorm populair, niet alleen bij kinderen maar ook bij hun ouders en leerkrachten. De première van de film is zondag 30 september om 10.00 uur.

Bezoekers kopen een kaartje voor tien euro, dit is inclusief een hapje en drankje (poffertjes en chocolademelk).

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie