‘Voicekids’ met Elaine en Westhoffkids geven concert

Cultuur

Voicekids-kandidaten als Amy (deed auditie met ‘Bleeding love’) en Aïsha (zij zong ‘Listen’ tijdens de audities) zullen deze avond optreden. Ook Elaine is van de partij. Zij deed auditie met het liedje ‘Paparazzi’ en staat momenteel te schitteren in de musical Annie. Een actueel overzicht van alle optredende kandidaten is te vinden op de website van het kinderkoor: www.westhoffkids.nl .

EDE - The Voicekids van RTL4 en kinderkoor De Westhoffkids uit Lunteren geven zaterdag 27 oktober een concert in congrescentrum Belmont aan de Goorsteeg te Ede.

Vrijdag kreeg kinderkoor De Westhoffkids al even bezoek van Voicekids-kandidaat Elaine. Zij was speciaal naar Lunteren toegekomen om alvast een keer met het koor te komen repeteren. Elaine heeft de Westhoffkids een prachtige avond bezorgd. Ze zong samen met het koor verschillende liedjes, en zong daarnaast bekende hits als ‘Price Tag’ en ‘Because of you’. De kinderen konden aan Elaine vragen stellen, waar ze dan ook rustig de tijd voor nam om deze te beantwoorden. Elaine gaf aan erg veel zin te hebben in het optreden eind oktober.

Elaine deed aan het begin van dit jaar mee aan het RTL4-programma The Voicekids. De 11-jarige Weespse zag toen in de ‘blind auditions’ de stoel van jurylid Angela Groothuizen omdraaien. Elaine deed auditie met het nummer Paparazzi van Lady Gaga. Uiteraard zal zij dit lied tijdens het optreden van 27 oktober nogmaals ten gehore brengen.

Geen onbekende

Elaine is geen onbekende op het podium. Zo zingt ze in een koor en schitterde ze al in de musical Mary Poppins in Scheveningen. Op dit moment speelt zij mee in de musical Annie. Daarnaast spreekt Elaine ook veel stemmen in voor verschillende tekenfilms, maar ook voor Disneyfilms, zoals Toy Story 3.

Leden gezocht

Het kinderkoor is nog altijd op zoek naar kinderen tussen de 7 en 12 jaar, die van zingen houden. Het koor zingt veel populaire liedjes, van bijvoorbeeld Kinderen voor Kinderen, Nick en Simon, het Junior Songfestival. Het koor zingt wekelijks in De Schakel, Schaepmanstraat 58 in Lunteren, elke vrijdag van 19:00 tot 19:30 uur. Kinderen die het leuk vinden mogen rustig een keer op vrijdag komen kijken tijdens het zingen.

Reserveren

Kaarten moeten vooraf gereserveerd worden via de website van het kinderkoor: www.westhoffkids.nl . Voor vragen kan gemaild worden naar westhoffkids@upcmail.nl.

advertentie