Ongewoon Gaaf speelt: Do Re Mi

Cultuur

‘Kom kijken en beleef opnieuw nostalgische momenten met Maria, de nonnen en de zingende familie Von Trapp. Het is het 12de jaar dat de musicalsterren het podium vullen met spel, zang en dans. U wordt verrast door Samantha die als Maria haar geweldige acteer talent en zangkunst laat zien en horen. Door Jan die als soldaat vanuit zijn rolstoel zijn gezag laat gelden’.

WEKEROM - Ongewoon Gaaf bestaat uit tweeëntwintig spelers met een verstandelijke beperking. Opnieuw zal Ongewoon Gaaf een bekende musical van grote klasse presenteren. Vol overgave wordt bij ‘s Heeren Loo op eigen wijze de The Sound of Music ten tonele gebracht.

‘Willemina die ontroerend is wanneer zij haar solo zingt uit het liedje Solong Farewell. Laat u meenemen door de nonnen die een uitstapje maken met Whoopi Goldberg! Kortom; u wordt getrakteerd op een musical waarin elke speler, vrij van gene en verlegenheid, zijn rol vertolkt. De musical heeft een eigen karakter doordat de spelers regelmatig de musical larderen met eigen interpretaties en spel. Juist dit aspect maakt de musical bijzonder, ongewoon en gaaf!’

Initiatiefneemster en regisseur Annemarie Dresen is samen met de vaste begeleiders weer uitstekend geslaagd alle spelers als heuse sterren te laten schitteren.

De zelfontworpen en gemaakte decors en kostuums geven de musical een professionele uitstraling en maken de voorstelling compleet.

De spelers en begeleiders nodigen belangstellenden van harte uit voor de musical Do RE MI. Deze vindt plaats in de toneelzaal van het Geestelijk Cultureel Centrum van ‘s Heerenloo, de Hartenberg Apeldoornseweg 60 te Wekerom (N304)

Er zijn vier voorstellingen; donderdag 22 november en vrijdag 23 november, beide dagen om 14.00 uur en 20.00 uur. Entree bedraagt vijf euro. Kaarten zijn te verkrijgen aan de zaal of te reserveren via 0318-593644.

advertentie