Beatcafé verandert naam in Muziekcafé van Rijkskamer

Cultuur

BENNEKOM - Naast Free Line, komen zondag 25 november onder anderen Pim Fuchs, Guus Paat en Ernst Makily in restaurant Rijkskamer aan de Kerkhoflaan 12 in Bennekom hun opwachting maken. Zij zijn beter bekend als de formatie Jaya.

Hun kracht is het meerstemmige vocale werk van onder anderen de Everly Brothers. Harmony pur sang! Echt van superieure klasse. In het verleden waren zij lid van de begeleidingsband van the Blue Diamonds. Guus treedt projectmatig ook op met andere muzikanten zoals Ernst Jansz van Doe Maar. Daarnaast zijn Pim en Guus ook lid van de formatie IMC, het Indisch Muzikanten Collectief.

Vanaf heden is de naam Beatcafé veranderd in Muziekcafé. De reden: naast muziek uit de jaren 60 werd er ook relatief veel muziek uit andere jaren gespeeld.

Mede door de gastmuzikanten is dit fenomeen ontstaan. Geen slecht idee; was de muziek voorheen al zeer gevarieerd vanaf nu is er dus een mix van allerlei stijlen tot aan heden van Chuck Berry tot John Mayer.

Pluspunt is ook de gewaardeerde interactie met het publiek zowel van de gastmuzikanten als van Jeannette en Benny.

Om 15.00 uur opent Free Line de muziekmiddag. Daarna is het de beurt aan de gastmuzikanten. Rond 18.00 uur is de sessie ten einde. Er is ruimte voor dansen. De toegang is zoals altijd gratis en er is ruime parkeergelegenheid in de directe omgeving van de Rijkskamer.

advertentie