Kerst met samenzang in Otterlo

28 november 2012 om 00:00 Cultuur

Aan deze avond zal medewerking worden verleend door het kinderkoor Immanuël uit Lunteren. Naast zang van het Christelijk Streekkoor en kinderkoor Immanuel en muziek van Excelsior is er ook samenzang van kerstliederen. Tijdens deze avond zal er een collecte worden gehouden voor verzorgingstehuis De Stolpe De algemene leiding van deze avond is weer in handen van Ina Oosterhof.

OTTERLO - Evenals voorgaande jaren zal het Christelijk Streekkoor Otterlo samen met de Harmonievereniging Excelsior uit Harskamp weer een Kerst samenzangavond houden. Deze zal plaatsvinden op woensdag 12 december om 19.30 uur in Partycentrum De Molen te Harskamp.

Het Christelijk Streekkoor Otterlo zal haar jaarlijks kerstconcert geven op zaterdag 22 december in de Nederlands Hervormde Kerk in Otterlo. De aanvang is om 19.30 uur. Aan deze avond zal medewerking worden verleend door Martine Dubois harpiste en Arjen Uitbeijerse orgel. Samenzang en koorleiding zijn in handen van dirigent Evert van de Kamp. De opening, meditatie en sluiting van deze avond zal worden verzorgd door ds. P.B. Verspuij.

Na afloop van het kerstconcert is er gelegenheid om na te praten in gebouw Eben Haëzer naast de kerk.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie