Voorstelling poppentheater

1 mei 2013 om 00:00 Cultuur

EDE - De in Ede woonachtige kunstenares Angelique ten Holter presenteerde onlangs tijdens het schrijversfestival in Cultura haar eerste beelden- en gedichtenbundel. Het draagt de titel: Zielenroerselen en hersenspinsels in beeld.

Het is een luxe boek; geheel in full colour en met een harde kaft. De bundel bevat 36 grote kleurenfoto’s van de door haarzelf gemaakte beelden, die zowel abstract als figuratief zijn. Bovendien staan door Ten Holter geschreven gedichten die een brug slaan tussen het beeld en haar gedachten en emoties erbij.

Het boek is zowel geschikt voor kunstminnenden als voor poëzieliefhebbers. Ook is het in het bijzonder geschikt voor mensen die, net als zij zelf, minder goed kunnen zien. Ten Holter brengt met dit boek haar passie voor kleur en vorm tot uiting en haar liefde voor de natuur. De gedichten zijn laagdrempelig geschreven, omdat zij kunst voor iedereen begrijpelijk wil maken.

Het boek is voor 19 euro te koop bij boekhandel Boek en Buro aan de Grotestraat in Ede of rechtstreeks bij de auteur te bestellen. Angelique ten Holter, telefoon: 0318-844073, mail atenholter@upcmail.nl en website www.angeliqueinbeeld.nl.

EDE - Poppentheater De Toverbezem speelt vanaf de meivakantie de voorstelling ‘Jan Klaassen in Circus Hoeplala’ met onder andere Sjakie het Circusapie. In het eigen theater aan de Nachtegaallaan in Ede komt het poppenkastcircus ‘Hoeplala’ langs met een geweldige nieuwe voorstelling.

In de meivakantie op donderdag 2 mei, vrijdag 3 mei, zaterdag 4 mei, woensdag 8 mei donderdag 9 mei, vrijdag 10 mei en zondag 12 mei speelt poppentheater De Toverbezem een leuke familievoorstelling. De data van de voortellingen na de meivakantie zijn te vinden op de website www.detoverbezem.nl.

Kom dat zien, kom dat zien! De voorstellingen starten om 14.30 uur en het gehele programma met aansluitend pauze en knutselen duurt tot ongeveer 16.00 uur.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie