Selectie

1 mei 2013 om 00:00 Cultuur

EDE - Fotoclub Objectief uit Ede exposeert binnenkort in serviceflat Belvédère. Speciaal hiervoor opent Belvédère haar deuren de zaterdagmiddagen in mei voor publiek, van twee tot vijf uur. De expositie heeft als titel ‘Vier hoofdthema´s .

De thema’s van de tentoonstelling zijn: mens, natuur, architectuur en objecten. Dit resulteert in ongeveer 100 foto’s met een verscheidenheid aan beelden. Ook is er een toelichting op de thema’s te vinden. Belvédère houdt deze expositie om haar 40-jarige bestaan extra luister bij te zetten. Het publiek heeft de mogelijkheid foto’s aan te schaffen: als een bepaalde foto in de smaak valt, is deze vanaf 35 euro te koop.

Fotoclub Objectief telt veertien enthousiaste amateurfotografen uit de regio Ede. Het doel van de fotoclub is om samen met fotografie bezig te zijn, ieders creativiteit stimuleren en ook elkaars technische kennis vergroten.

Een selectie van foto’s van leden is te zien op de website www.fc-objectief.nl. Serviceflat Belvédère is te vinden aan de Dennenlaan 100 in Ede (6711 RD). De expositie is toegankelijk van 14.00 tot 17.00 uur op zaterdag 4, 11, 18, 25 mei. De expositie is op de begane grond.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie