Uitmarkt bij Momo Ederveen

15 mei 2013 om 00:00 Cultuur

EDERVEEN - De medewerkers van de Momo theaterwerkplaats houden zaterdag 18 mei tussen 11.00 en 17.00 uur een uitmarkt.

Dit gaat hier om een kunstzinnige werkgemeenschap en theaterwerkplaats waar anderen mensen met een (verstandelijke) beperking theatervoorstellingen maken en opvoeren in theaters in de regio of in de eigen werkplaats en waar beeldend gewerkt wordt door kunstenaars. Ook bevindt zich op het terrein een meubelwerkplaats, waar op vraag en naar wens meubelen worden gemaakt.

De locatie is aan de Renswoudseweg 1 in Ederveen, terwijl het terrein wordt omgetoverd tot een kunstmarkt. Er zullen kunstzinnige workshops te volgen zijn. De deelnemers aan het Momotheater laten alvast trailers?zien uit de voorstellingen die deze zomer op de planken komen. En er zijn doorlopend filmpjes te zien die zijn gemaakt door de filmtheatergroep.

Er zullen clowneske stukjes straattheater te zien zijn en er kan?een wandeling worden gemaakt in het natuurterrein. Deze wandeling kan ook eind juni op drie zondagen gemaakt worden. De route is dan onder meer beeldend en muzikaal ‘aangekleed’. Bovendien zullen er om 16.00 uur kunstwerken worden geveild voor een bus voor Momo.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie