‘Roots in the Woods’ in tuin van burgemeester

29 mei 2013 om 00:00 Cultuur

EDE - De tweede editie van het festival ‘Roots in the woods’ betekent twee zomerdagen met theater, kunst, muziek, poëzie, kinderactiviteiten, hapjes en drankjes.

Het festival is op zaterdag 22 juni van 12.00 tot middernacht en op zondag 23 juni van 12.00 tot 20.00 uur rond de vijver in het Raadhuispark, ook wel ‘De tuin van de burgemeester’ genoemd.

,,Het wordt genieten bij de theatervoorstelling Rokje & Billy van William Smulders en Mariska Petrovic. Ze lijken zo weggelopen uit de jaren vijftig. Gelukkig hebben ze onderweg de leukste kinderliedjes verzameld en voor bezoekers meegenomen.’’

Bij de voorstelling van Cirque Magnifique is het circus verdwenen. ‘Help hen mee om Circus Pandora weer tot leven te brengen. En ga met Fleurtje het gevecht aan met de Reuzenrups in de toneelvoorstelling van toneelvereniging Mare’. Stichting Red de Vergeten Verhalen en singer-songwriter Sophie Veline nemen je mee op reis door het leven van Janneman in de Verhalentent.

Kinderen kunnen zelf aan de slag in de kunsthoek wordt er meegebouwd aan Ede Stad met de Edese beeldend kunstenaars Ine Boeijen en Eveline Kieskamp. Ontwerp en maak een piñata’s en hang het festivalterrein er vol mee. Zaterdag kan groot en klein meedoen met de kinderkookshow.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie